Sidan publicerades senast 2017-09-27
Logga ekonomi-info

    
Sussie Ahlberg  
Auktoriserad redovisnings- och lönekonsult, Account-IT 

Dela på facebook Klicka här för att dela pÃ¥ twitter
 
Startsidan »   ARTIKLAR »   Artiklar 2017 »   Fler småföretag kan samarbeta smartare med sin redovisningsbyrå »   

Fler småföretag kan samarbeta smartare med redovisningsbyrå

Alla vill väl att det administrativa arbetet ska gå snabbt och enkelt. Att alla siffror bara behöver matas in en gång och sedan följa med i de olika systemen utan handpåläggning. Det går.

Redovisningsbyråer har många olika slags kunder, både småföretagare och stora bolag. När det gäller sistnämnda så har de oftast egna anställda som delvis jobbar som ekonomer. Men som småföretagare är det inte så lätt att hinna med administration, kunder och försäljning samtidigt. Därför är ett gott samarbete med en redovisningsbyrå många till hjälp.

Kunden i fokus med nya smarta tjänster

Redovisningsbyrån Account IT i Stockholm såg tidigt fördelarna med digitala lösningar som skapar frihet genom att vara tillgängligt varifrån som helst och dygnet runt. Account IT bjöd in sina kunder för ett tag sen för att berätta om en ny integrerad lösning där kunden fakturerar själv och bokföringen förs över automatiskt till byråns program Hogia Ekonomi. En lösning som skapar ett smidigt samarbete mellan byrå och kund.

Sussie Ahlberg, som är auktoriserad redovisnings- och lönekonsult på Account IT, berättar om fördelarna med den här nya systemlösningen:

- Vi gillar att det alltid är tillgängligt oavsett var man är och jobbar, men också att systemet är enkelt att använda för våra kunder. Det är också ett snabbjobbat system med modernt gränssnitt som gör det lätt att sortera bland artiklar till exempel. Dessutom är den här lösningen mer kostnadseffektiv både för oss som byrå men även för våra kunder.

Sussie vill verkligen få sina kunder att sköta faktureringen själva eftersom det numera är enklare och innebär ett smartare arbetssätt som alla vinner på. Sussie avslutar med att säga,

- Jag vill gärna ta med mina kunder rakt in i den digitala framtiden och friheten tillsammans med Hogia och Smart Fakturering.

Läs mer om fördelarna med Hogias molnbaserade lösning för Redovisningsbyråer här.


FÅ ALLA NYHETER DIREKT I DIN MEJL


ARTIKELARKIV  
Artiklar 2018  
  Artiklar 2017  
Artiklar 2016  
Artiklar 2015  
Artiklar 2014  
Artiklar 2013  
Artiklar 2012  
Artiklar 2011  
Copyright © 1999-2018 Hogia


Tipsa en vän