Sidan publicerades senast 2019-04-24
Logga ekonomi-info
Dela på facebook Klicka här för att dela pÃ¥ twitter
 
Startsidan »   ARTIKLAR »   Artiklar 2019 »   

Artiklar 2019

Anna Elverheim – Expert elektronisk fakturahantering, Hogia

Klarar du lagkraven för e-faktura?

Inför att lagen om obligatorisk e-faktura till offentlig sektor träder i kraft i april behöver företag säkerställa sina faktureringsrutiner till kommuner, myndigheter och regioner. Hogias e-fakturaexpert Anna Elverheim sammanfattar vad som gäller ... Läs mer »

Peter Flemsjö – Produktägare, Hogia

Hur går det med digital inlämning av årsredovisningar?

Vi kan nu summera 2018 och utfallet av det första året med digital inlämning av årsredovisningar som är ett av Bolagsverkets viktigaste projekt. Bolagsverket hanterar årligen cirka 530 000 årsredovisningar som idag skickas in på papper, vilket ... Läs mer »

Sara Janson och Erik Douglasson, Hogia

Nya lagkrav för arbetsgivare 2019

Hogias HR-experter Sara Janson och Erik Douglasson summerar några av de största lagförändringarna för er som arbetsgivare under 2019. Det handlar om arbetsgivardeklaration på individnivå (AGI) och ... Läs mer »

Skatteverkets fokusinsatser mot fel och fusk 2019

Vid en presskonferens i februari presenterade Skatteverket sina arbetsinsatser mot fel och fusk under 2019. Osund konkurrens i näringslivet med särskilt fokus på byggbranschen och åtgärder mot fusk med identiteter, samt granskning av delar inom den ... Läs mer »

Bolagsverket ändrar sina avgifter

Bolagsverket har meddelat att de ändrar avgifter för bland annat aktiebolag, enskilda näringsidkare, ekonomiska föreningar, företagsinteckningar och e-ingivna kungörelser från och med ... Läs mer »

Räkna ut din skatt med ny tjänst hos Skatteverket

Skatteverket har lanserat en ny tjänst där privatpersoner och företag enkelt kan göra skatteberäkningar. Tjänsten kan användas av personer som till exempel har sålt bostad eller värdepapper, vill använda rot- eller ... Läs mer »


FÅ ALLA NYHETER DIREKT I DIN MEJL


ARTIKELARKIV  
  Artiklar 2019  
Artiklar 2018  
Artiklar 2017  
Artiklar 2016  
Artiklar 2015  
Artiklar 2014  
Artiklar 2013  
Artiklar 2012  
Artiklar 2011  
Copyright © 1999-2019 Hogia


Tipsa en vän