Sidan publicerades senast 2018-06-13
Logga ekonomi-info
Dela på facebook Klicka här för att dela pÃ¥ twitter
 
Startsidan »   NYHETSBREV »   

Om Ekonomi-info

Ekonomi-info är ett nyhetsbrev som vänder sig till alla som vill få nyheter och öka sin kompetens inom ekonomi, redovisning och skatter. Minst varannan månad sammanställer vi relevanta tips och nyheter som du kan ha nytta av i ditt dagliga arbete.

Här på hemsidan samlar vi alla publicerade artiklar från nyhetsbreven samt uppdaterad belopps- och procentinformation och en nyckeltalsguide. Innehållet på Ekonomi-info.nu är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Copyright © 2018 Hogia Business Products AB.

Ekonomi-info är helt kostnadsfritt och av generell karaktär, vilket innebär att det inte kan ersätta rådgivning i det enskilda fallet. Informationen i nyhetsbrevet baseras på källor som vi har bedömt som tillförlitliga, och vi kan inte ta ansvar för eventuell skada som kan uppkomma på grund av fel eller brister i den lämnade informationen.

Din integritet som prenumerant
För oss på Hogia är din personliga integritet viktig och vi lagrar enbart dina relevanta personuppgifter i vårt e-postsystem för att kunna skicka dig information och nyhetsbrev som berör ekonomi, HR/lön, våra produkter, utbildningar och event. Du kan alltid höra av dig till oss och begära att få ta del av dina prenumerationsuppgifter samt ändra alternativt radera dem. Vi kommer inte att tillåta något företag utanför Hogia-gruppen att använda de uppgifter du anger. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken Avanmälan längst ner i nyhetsbrevet.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies i vår integritetspolicy .

Välkommen som prenumerant!

Redaktören     

Telefon: 0303- 666 00 
E-post:  ekonomi-info@hogia.se   


FÅ ALLA NYHETER DIREKT I DIN MEJL


EKONOMI-INFO  
Nyhetsbrev 2019  
Nyhetsbrev 2018  
Nyhetsbrev 2017  
Nyhetsbrev 2016  
Nyhetsbrev 2015  
Nyhetsbrev 2014  
Copyright © 1999-2019 Hogia


Tipsa en vän